30. lokakuuta 2012

LO: remember to dream

Osallistun juuri parhaillaan elämäni ensimmäiselle online-skräppäyskurssille, lähdin Shimellen Scrapbook Remix - kurssille mukaan. Ensimmäinen viikko on takana ja ensimmäinen leiskakin kurssin innoittamana on syntynyt.


Minulle skräppäyksessä haasteellisinta on papereiden valinta / eri valmistajien papereiden keskenään sekoittaminen sekä asettelu. Alkuaikoina saatoin pähkäillä paperivalintojen kanssa tunteja. Noin pari vuotta sitten aloin tilaamaan The Scrap-Roomin page kittejä, ja niistä onkin ollut iso apu. Mutta se tarkoittaa sitä, että irtona ostamani paperit ovat sinnikkäästi vain hyllyssä odottamassa käyttöä. Ja nyt haluttaisi taas niihinkin tarttua enenevissä määrin, joten päätin lähteä kurssille mukaan. Muutamia hyviä tärppejä onkin jo tullut.


Tämä leiska syntyi kolmen ensimmäisen kurssipäivän innoittamana. Asettelu on skräpistetty Shimellen kurssille tekemästä leiskasta, ja sivussa on käytetty kuviopapereiden "b-puolia" - b-puolet ovat yleensä huomattavasti neutraalikuvioisempia, ja se helpottaa kummasti papereiden sekoitteluprosessia! Aina ei voi kaikkea tajuta itse ;)

Ensimmäisen kanssa aloitin "varovasti" ja sotkin keskenään vain Sassafrass Lassin ja Basic Greyn papereita. Lisäksi hieman kuitupaperia (?), ja koristeina ruusuja, vanerisydän ja dropseja. Tykkään tämän leiskan tunnelmasta tosi paljon.

--------------------

Mixing patterned papers is challenging for me. For the past two years I have resolved this problem with the readymade page kits. But it means that I do not use my patterned paper storage at all.. So I decided to join Shimelle's Scrapbook Remix - class to get some tips and learn some tricks for the mixing and matching. Here is my first layout inspired by the class. I scraplifted one layout Shimelle had done for the class. I also used only the b-sides to make the mixing more easy and went for almost one colour scheme. I like the result! Hopefully I have more time this week or the weekend to do some more layouts!

3 kommenttia:

  1. Kauniit värisävyt, ihanan hempeä tunnelma ja jotenkin niin utuisen haaveileva. Tykkään kovasti toteutuksesta.

    Olen varmaan jo 2 vuotta halunnut tilata noita kittejä, mutta jostakin syystä olen aina aristellut sitä tuon postituspuolen hintojen takia. (Haluaisitko kertoa minkä hintaisia nuo pakit on suomeen tilattauina?)

    VastaaPoista
  2. Ihanan karamellimainen, niinku sie (:

    VastaaPoista

Kiitos kun kävit ja ihanaa jos jätät viestiä käynnistäsi!
Thanks for visiting and leaving a comment!