5. tammikuuta 2013

TOP10 vuodelta 2012

Muutamia viime vuonna tehtyjä leiskoja odottaa vielä kuvausta ja postausta, mutta tässä vaiheessa on ihan kiva kurkata mitä on tullut viime vuonna tehtyä. 
Vuonna 2012 tein yli 100 leiskaa. Numerointi onnistui noin yhdeksäänkymmeneen asti, sitten meni laskut sekaisin - mutta kolmekymmentä numeroimatonta leiskaa laitoin kansioihin viime viikolla. Lisäksi olen tehnyt ainakin tammikuu 2012 - projektin (kuva joka päivä, ja niistä PL-tyyliset aukeamat), sekä minialbumit viikko elämästä (17/2012), Kaksin reissussa ja Kuka kumma kurkistaa - kirjasen. Joulupaketteihin meni myös pari pienempää minialbumia, joista myöhemmin lisää. Kortteja sitä vastoin syntyi todella vähän, ehkä parikymmentä, jos "joulukortit" lasketaan myös mukaan. Mutta tässä vaiheessa voi silti todeta, että vuosi on ollut tuottoisa!

Hyvillä mielin muistelen myös Intohimona Skräppäys 2012 - reissua, heinä-syyskuun Fiskarettes DT - pestiä sekä elokuun Haaste[el]lista - tapahtumaa. Toivottavasti tämäkin vuosi tuo tullessaan jotain yhtä mukavaa ja mahtavaa! Innolla odotan ainakin Intohimona Skräppäys - tapahtumaa ja kova säästökuuri on päällä. Laskin, että reissubudjetti menee helposti yli 500 euron, sisältäen matkat, majoituksen (2 yötä), pöytäpaikan, yhden workshopin ja hieman shoppailurahaa.. Auts. Hetken saa vielä säästää ja majoitushakemus puolisukulaiselle on lähetetty. Lentoliput olisi joka tapauksessa tarkoitus seuraavasta palkkapussista ostella, jotta ne edullisesti saisi.

Takaisin asiaan, eli TOP10 vuodelta 2012. Tämä on myös postaukseni soapHOUSE maman Layout Love Linkyyn.


Kuperkeikkaa on vuoden ehdoton ykkönen omasta mielestäni. Värit, kuvat, koristeet miellyttää edelleen. Sivu syntyi Sketchbook365 - haasteeseen.Jaetulla kakkossijalla ovat Haaste[el]lista - tapahtumaan tekemäni "lisää lisää kuplia" ja "olet äärettömän rakas" - leiskat. Ylemmän leiskan tekeminen oli ihan kauheaa, en millään meinannut keksiä mitä teen ja miten. Sitten aloin leikkelemään paperista kuvioita ja loppujen lopuksi tajusin vasta valokuvista, kuinka kiva leiskasta lopulta tuli. Alemmassa leiskassa viehättää värit, asettelu, runsaus ja "rosoisuus".


"Kolmos"sijalle pääsee suht' tuore leiska "onnea on". Tällaisia onnistumisia toivoisin enemmänkin :) Erityisen iloinen olen siitä, että leiskassa käytin paljon materiaaleja, mitkä ovat lojuneet varastoissa jopa vuosia ja lopputulos näyttää silti tuoreelta ja freesiltä!

Ja loput TOP10 - päässeet leiskat satunnaisjärjestyksessä ovat tässä:Photo love. Parasta leiskassa on värit, mustavalkoinen valokuva, asettelu, mistit, vanerikoristeet.. Tästä leiskasta on enemmän juttua täällä


Anniskasta on aina kiva skräpätä :) Tämä leiska on yksi viimeisistä viime vuonna syntyneistä leiskoista. Pidän sivun rosoisuudesta, ja siitä, että kokeilin uusia juttuja. Värit miellyttävät myös.


Playing. Pidän edelleen väreistä, runsaasta viirinauhaviritelmästä sekä kuvaruudukosta.


Mun "Project Life" - kokeilu tälle vuodelle. Tavoitteena oli joka kuukaudelta skräpätä "koostesivu" kalenteripohjalle, ja kirjailla jotain hassuja juttuja ylös. Onnistuin tekemään kuukausikoosteen neljältä ensimmäiseltä kuukaudelta. Tänä vuonna on hyvä jatkaa toukokuussa :) Tammikuun sivu on TOP10 - joukossa, koska pidän edelleen ideasta ja toteutuskin onnistui tammikuun kohdalla. Pidän väreistä ja asettelusta. (Ja neljällä tämän tapaisella leiskalla sai jo ihan hyvin kulutettua nurkkiin lojumaan jääneitä ei niin ihania journalinglappuja).


Pikku potkuttelija. Simppeliä, nopeaa, raikasta. 

Kotiinpaluu. Värikästä, vähän erilaista ja se ihana tunne, joka kuvaan liittyy.

--------------------

A "short" review of year 2012 and TOP10 layouts. During 2012 I made over 100 layouts, about 6 minialbums and around 20 cards. I also participated at Passionate about Scrapbooking event, was part of Fiskarettes DT (july-september) and was running the first Haaste[el]lista - blog event. Hopefully the year 2013 will have some nice things in the storage as well. I'm waiting for the next Passionate about Scrapbooking - event.. 

This is also my entry to Layout Love Linky by soapHOUSEmama.

7 kommenttia:

 1. Hieno lista!! Sun tyyli on kiva, ihanan raikkaita ja värikkäitä leiskoja.

  VastaaPoista
 2. Komeita sivuja! Jokaisessa näkyy kätesi jälki! <3 IS13 nähdään? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Juu, eiköhän me siellä nähdä, ei sitä tapahtumaa voi jättää välistä :)

   Poista
 3. What a fantastic roundup of layouts!!! I love them all! Thanks so much for linking up with purplemailbox.com :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kävit ja ihanaa jos jätät viestiä käynnistäsi!
Thanks for visiting and leaving a comment!