5. elokuuta 2012

Haaste[el]lista #11: TSI - koristeet / DIY - embellishments

Nyt se on jo kymmenennen ei kun yhdennentoista haasteen vuoro ja se kuuluu seuraavasti:

TSI - koristeet

Aina ei satu omista (isoista) varastoista löytymään juuri sitä oikeaa koristetta, jota leiska kaipaa. Mutta onneksi koristeita voi tehdä myös itse! Tee itse koristeita ja käytä niitä mahdollisimman paljon leiskassasi. Jaa vinkkisi ja osallistu haasteeseen!

DIY-embellishments

Sometimes you just can't find that little missing piece to your layout from your embellishments. But luckily you can create that missing piece! Do your own embellishments and use them as much as possible in your layout. Share your tips to others and take part!

Inspiraatiota voi hakea näistä mallitöistä
You can look for inspiration from these layouts

Anniska

"Kiitos Tuttelille tästä haasteesta, koska yleensä omien koristeiden käyttö skräppäyksessä on minulla aika harvinaista. Jokatapauksessa tästä sivusta löytyy niin käsintehtyjä rosetteja, leikkureilla leikellyt pilvi ja lintu, ja piirtelin sitten vielä kartongille lentokoneen ja kameran, jotka saivat Glossy Accentsia päälleen."

Tutteli
”Leiskaani tein kutistemuovista paperilennokkeja ja ensimmäistä kertaa kokeilin myös  hurauttaa ompelukoneella viiri- ja tähtinauhoja. Oli muuten kivat ja nopeat tehdä!”

Ohjeet osallistumiseen löydät täältä, ja haasteeseen on aikaa osallistua 12.8. saakka. / This challenge is open until the 12th of August. Please check here how to participate.

----------------------------------------------------------------------

Haasteeseen osallistuneiden kesken arvottavan palkinnon on sponsoroinut: / This challenge is sponsored by:


Taidekehystämö Hyvärinen on perustettu 1975, jolloin Liisa ja Pertti Hyvärinen perustivat oman yrityksen, kehystämön. Vuonna 1978 avattiin liike Jaakonkadulla jossa ollaan nytkin. Sukupolvenvaihdos toteutettiin vuonna 2009 jolloin tyttäret Tarja Pikkupirtti ja Katja Ollakka aloittivat yrittäjinä. Liikkeessä on kehystämö, tauluja, askartelu- ja taidetarvikkeita, tiffanylasia. Askartelutarvikkeista on erilaisia papereita jotka käyvät skräppäykseen ja nauhoja, helmiä, ääriviivatarroja, muita tarroja, 2-puoliliimaa jne. Askartelijan Aarreaitta suorastaan.

Taidekehystämö Hyvärinen is founded in 1975 when Liisa and Pertti Hyvärinen set up their own framing company. In 1978 they opened a shop on Jaakonkatu where the shop still is. In 2009 Liisa and Pertti's daughters Tarja Pikkupirtti and Katja Ollakka started to run the company. There are frames, paintings, arts and craft supplies and tiffany glass in the shop. Craft stuff includes many different papers that are suitable for scrapbooking, ribbons, pearls and jewels, stickers and doublesided glue and so on. This place is really worth a visit if you're at Rovaniemi.

5 kommenttia:

 1. Todella upeita töitä olette tehneet ja mikä mieletön määrä haasteita! Ja kiva että osallistumis aikaa on mukavasti, itse ainakin olen siitä kiitollinen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Näiden parissa on viimeinen kuukausi vierähtänyt :D Ja ihana, että saatiin niin paljon vierailijoita mukaan! Toivotaan, että viikko on tarpeeksi pitkä aika ja saadaan mukava määrä osallistujia haasteisiin.

   Poista
 2. Itse tehtyjä kukkasia väkerisin leiskaani tällä kertaa.

  VastaaPoista

Kiitos kun kävit ja ihanaa jos jätät viestiä käynnistäsi!
Thanks for visiting and leaving a comment!