11. elokuuta 2012

Lisää osallistumisia haasteisiin - Taking part to the challenges

Ihanaa, että teitä haasteisiin osallistuneita on jo näin paljon!
-EiraKo- on lähtenyt myös haasteisiin mukaan ja lähetti meille kuvat omista leiskoistaan sähköpostilla.
11.8. -EiraKo- lähetti lisää kuvia omista leiskoistaan ja hän on osallistunut jo todella moneen haasteeseen.

We are thrilled that there are already so many of you who have participated to the challenges! And hopefully there will be still some more ;)
-EiraKo- has also participated and here are her layout: 

Haaste[el]lista #2: Kolmio - Triangle

Tässä leiska haasteeseen #2: "Lumienkeli"; pohjapaperissa on tyyliteltyjä kolmioita, kolmioita on viirissä ja lumihiutaleboordissa. -EiraKo-

Haaste[el]lista #4: 6x12


Tässä leiska haasteeseen #4: "Ruukut"; yksinkertaisella mennään... sain käytettyä usean vuoden takaisen panoraamakuvan, washiteippiä, koristenappeja, haaraniittejä, siirtokirjaimia
-EiraKo-

Haaste[el]lista #6: Journaling


Tässä leiska haasteeseen #6: "Mimmi Lehmä & Varis"
-EiraKo-

Haaste[el]lista #8: Teippiä, teippiä, teippiä - Tapes, tapes, tapes


Tässä leiska haasteeseen #8: "Pappatunturi"; washiteippejä kuvan alla, ylhäällä, journaling-viivoina, ruusukkeessa ja stanssatuissa puussa ja linnussa. Lisäksi dymoteippiä ja paperipitsiteippiä.
-EiraKo-

Haaste[el]lista #9: Haasta itsesi - Challenge yourself


Tässä leiska haasteeseen #9: "Teide"; en tiedä haastoinko itseni, mutta pitkään olen halunnut skräpätä työn, jonka otsikoksi tulee valokuvasta leikatut kirjaimet ja tässä nyt on. Samalla sain käytettyä panoraamakuvia ja tämä sopii haaste#4 pariksi.
-EiraKo-

Haaste[el]lista #13: 3+5=35


Tässä leiska haasteeseen #13: "Näin se alkoi"; 3 paperia, 3 apuaineita (glimmer mist, eri keeper-liima, matte accents`), 3 tagia, 3 sanaa, 3 leipurinnyöriä, 5 valokuvaa, 5 nappia, 5 pahvinuolta, 5 washiteippiä =35 elementtiä! Tämä leiska sopii haaste#1 pariksi eli nukkekodin huonekalut.
-EiraKo-

Haasteisiin voi osallistua 12.8 saakka, joten vielä ehdit osallistua! Tervetuloa mukaan! Ja muistathan, että mikäli sinulla ei ole blogia, voit osallistua lähettämällä kuvan leiskastasi sähköpostilla: annukka.tutteli (at) gmail.com tai ankkupankku (at) gmail.com.

The challenges are open until 12th of August, so there is still time left! Welcome along!

1 kommentti:

  1. Hienoja töitä!
    Se kysymäsi tähtipaperi on October afternoon sasparilla pony express. Tässä näkyy toinen puoli http://www.franticstamper.com/October-Afternoon-12-paper--Sasparilla--Pony-Express_p_69559.html

    VastaaPoista

Kiitos kun kävit ja ihanaa jos jätät viestiä käynnistäsi!
Thanks for visiting and leaving a comment!