4. elokuuta 2012

Haaste[el]lista #8: Teippejä, teippejä, teippejä - Tapes

Teippejä, teippejä, teippejä

Käytä leiskassasi teippejä mahdollisimman monipuolisesti. Kuviopaperin sijasta, koristeina, maskeina. Washiteippejä, sähköteippiä, tavallista teippiä, maalarinteippiä. Vain taivas on rajana!

Tapes, tapes, tapes

Use different tapes in your layout with multiple ways. Instead of patterned paper, embellishments, masks... Use washi tape or any another tape you want. Only the sky is the limit!

Inspiraatiota voi hakea näistä mallitöistä / Here are some layouts for inspiration:

Guest designer Emmo
"Leiskassa olen käyttänyt teippiä paperin kuvioimisessa, lisäksi olen tehnyt otsikon niin, että se on leikattu Cameolla kartongista johon olen ensin teipannut masking teippiä. Myös "lasinen" pylpyrä on tehty teippaamalla kartonkia ja leikkaamalla siitä irti ympyrä."

Tutteli
"Leiskani on kirjan sivu, kooltaan n. 6x6 tuumaa. Teippejä käytin taustan kuvioimiseen, otsikon alla ja otsikkoon, jonka tein Dymolla. Lisäksi pilvet on leikattu kartongista, jonka kuvioin eri teipeillä."
 
Ohjeet osallistumiseen löydät täältä, ja haasteeseen on aikaa osallistua 12.8. saakka. / This challenge is open until the 12th of August. Please check here how to participate.

-----------------------------------------------------------------------

Haasteeseen osallistuneiden kesken arvottavan palkinnon on sponsoroinut: / This challenge is sponsored by:


Teippitarha on verkkokauppa josta löydät Suomen laajimman valikoiman värikkäitä ja kuvioituja koristeteippejä. Erikoisuutena ovat japanilaiset washi /masking teipit, jotka helppokäyttöisyytensä ja
kauneutensa myötä ovat synnyttäneet maailmalla oikein teippibuumin - ja nyt myös Suomessa :) Teippitarhasta löytyvät myös muovipintaiset kuvioteipit, kangas- ja pitsiteipit, sekä kohokirjoitusteippejä eri
väreissä ja kuvioissa! Lisäksi mm. kivoja paperituotteita ja liitutussi jolla et sottaa kuten tavallisella liidulla.

Teipit soveltuvat askarteluun, sisustukseen, skräppäykseen, pakkaamiseen, etiketöintiin, koristeluun - vain mielikuvitus on rajana!

Teippitarha - unelmiesi teipit ja muuta söpöä!

Teippitarha is an online store where you can find the largest range of colourful tapes. Their specialty is Japanese washi / masking tapes that have created a huge enthusiasm for tapes all around the world - and now in Finland as well. They also have in stock some plastic tapes, fabric tapes, lace tapes and embossing tapes in different colours with different patterns! They have as well other nice paper products and a chalk marker that won't make that much mess as the normal chalk.

Tapes are suitable for crafting, interior, scrapbooking, packing, labeling, decorating - only the sky is the limit!

Teippitarha - tapes of your dreams and other cute stuff!

14 kommenttia:

Kiitos kun kävit ja ihanaa jos jätät viestiä käynnistäsi!
Thanks for visiting and leaving a comment!