17. syyskuuta 2012

LO: Pienestä pitäen

Mainitsinko jo, että pidän haasteista? ;) Taas on nimittäin yhden osallistumisen vuoro. Eka kertaa mukana tässäkin. Eli Amalian haasteet ja syyskuun aiheena on sadonkorjuu.

Meillä poimittiin ennen todella paljon marjoja. Pappa saattoi poimia tuhansien markkojen edestä kesän ja syksyn aikana. Mummi poimi myös pakastimet täyteen, nykyäänkin hän käy sinnillä omaan käyttöön marjat hakemassa. Myös minua on kuljetettu metsässä pienestä pitäen. Erityisesti muistan hillaretket ja kuinka siellä tienattiin vähän karkkirahaa. Ensimmäisen kännykän ostin muuten hillarahoilla. Ja vaihtari-reissua rahoitettiin mustikkarahoilla :D Nyt kun omastakin perheestä löytyy jälleen marjansyöjä, on muutaman vuoden tauon jälkeen tullut raahauduttua uudelleen metsään. Ja pitäähän se pojukin opettaa pienestä pitäen marjahommiin..
Olen ihmeissäni. Jo toinen leiska lyhyen ajan sisään, että sivussa ei ole käytetty ollenkaan kuviopaperia. Ja lisäksi on piirrellyt leiskaan jotain! Nyt on vissiin menossa jokin kokeellinen kausi?

----------------

Here is my entry to Amalian haasteet - challenge. The challenge in September is the harvest. I scrapped some photos of my son's very first cloudberry picking experience :) And I am suprised to notice that there is no pattern paper used, again!


2 kommenttia:

Kiitos kun kävit ja ihanaa jos jätät viestiä käynnistäsi!
Thanks for visiting and leaving a comment!