30. syyskuuta 2012

Smash: FUN!

Emmon blogissa on menossa mainio Vuoroin vieraissa - juttusarja! Viime viikolla vieraissa oli Riikka ja haasteena tehdä leiska, johon skräpistää hänen työstään tai tyylistään jotain. Mulla ei nyt tullut mökille mukaan kuin Smash-jutut, joten skräppäsin kirjaseen yhden sivun Riikan tyylin innoittamana. Toivottavasti tämä käy haasteeseen :)

Törpöstin ensin valkoisen distress stainin kanssa muutamia läiskiä sivupohjaan. Suihkutin märän maalin päälle oranssia mistiä ja valutin roiskeita. Tämän jälkeen lisäsin teippisuikaleita oikeaan ylä- ja vasempaan alareunaan ja sen jälkeen vielä leimailut samoille seuduille kerroksia luomaan. Sitten liimasin kakkupaperin paikalleen ja törpöstin parit maaliroiskeet kakkupaperiinkin. Valokuvan alle paperisuikale ja valokuva paikalleen. Vielä otsikko ja muutamia koristeita ja avot - melkein valmista :) tuli otettua vaikutteita muutenkin, sillä tässä vaiheessa huomasin, että tarinoinnille ei jäänyt oikein paikkaa :D joten valmista on. Lopputuloksesta tykkään, vähän erilaista välillä.

Ps päivitys bloggerin appsilla, joten lisäilen linkit haasteeseen etc kun olen koneen ääressä. Ja ehkä saan päivänvalossa paremmat kuvatkin otettua ;)

Here is my Smash page inspired by Finnish scrapbooker Riikka. This is my entry to Vuoroin Vieraissa challenge nr 2.

8 kommenttia:

 1. Totta kai tällä voi osallistua! Upea sivu ja Riikan vaikuttetkin on siletä selvästi nähtävissä :) Kiitos osallistumisestasi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! VVtä on kiva seurata, toivottavasti ehdin osallistua mahdollisimman moneen haasteeseenkin!

   Poista
 2. Mainio kokonaisuus! Ihanaa rouheutta ja kauniit värit <3 Nam!

  VastaaPoista
 3. Taitaa olla jo toinen kerta kun ihastelen tätä sun Smash Bookia! hurjan kiva sivu.

  VastaaPoista

Kiitos kun kävit ja ihanaa jos jätät viestiä käynnistäsi!
Thanks for visiting and leaving a comment!