13. syyskuuta 2012

Putkessa

Nyt on putki päällä. Tänään (tai siis eilen, nythän on jo uusi päivä) on syntynyt jo kaksi leiskaa, viimeistelty yksi minialbumi ja viimeistelty kaksi kesken ollutta DT-työtä! Ja tämä kaikki päiväunien ja loppuillan aikana! Uskomatonta, en yleensä ole näin tehokas..

Mutta. Kuka keksisi sen ympärivuorokautisen valokuvausvalon? Tai blogin päivitysautomaatin? Hups vain ja valmis työ olisi blogissa.. Ostaisin heti ;)

Koska valoa ei ole ja automaattipäivityskin puuttuu laitetaan sitten sneakpeak ettei täällä täysin hiljaista olisi.. Nimittäin aamulla jälleen auto starttaa kohti seuraavaa reissua.

Ps. Jälleen opettelen käyttämään bloggerin appsia, joten kaikki voi olla vinksin vonksin tai ainakin heikun keikun ;)
-----

Sneak peak. I have been crafting today and I really like the results. However as there is no midnight sun anymore I can only share a sneak peak. Hopefully more in few days.

6 kommenttia:

 1. Joo, minäkin rupesin miettimään, pitäisikö sittenkin rakentaa pahvilaatikkoon se valokuvauspaikka. Oon tykännyt tuosta kaiteesta meillä, kun siihen tulee kivaa syvyyttä kuvaan, mutta nyt alkaa valo jäädä vähiin iltaisin...

  Mielenkiintoisen näköisiä kuvia...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, jos päädyt tekemään sen, niin jaathan kuvia/vinkkejä blogissa? Kuulostaa hyvältä :)

   Poista
 2. Sneakit näyttää hyviltä!

  Ympärivuorokautinen valo on täälläkin mietinnässä - pakko oikeasti hommata joku valokuvausvalo. Ja sellaisen blogipäivittimen ostaisin minäkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on työvalona sellainen "päivänvalolamppu", jonka hankin, jotta kuvaus helpottuisi. Mutta senkin avulla on todella hankala saada inhimillisiä kuvia. Tosin täällä päässä taitaa olla kuvaajasta enemmänkin kiinni, olen niin laiska opettelemaan uusia kuvauskikkoja :D

   Poista
 3. Kivalle vaikuttaa, värikkäältä! :) Sneakit on kivoja. :) Ja kiitos ihanasta haasteellistan kiitospussukasta, oli ihana yllätys aamulla postissa! Aivan ihania juttuja, oi että!! <3

  VastaaPoista

Kiitos kun kävit ja ihanaa jos jätät viestiä käynnistäsi!
Thanks for visiting and leaving a comment!