14. syyskuuta 2012

LO: Purrr love

Pidän haasteista. Erityisesti luonnos - haasteista. Jos inspiraatio on hukassa, haasteet saavat liikkelle. Tai jos on vain vähän aikaa askarrella, etsin haasteen, jotta aloitus on nopeaa ja helppoa. Eilen postasin ensimmäisen osallistumiseni Skissedilla - haasteeseen, tänään on ensimmäisen Sketchbook365 - haasteen vuoro! Tässäpä tulee minun leiskani syyskuun Sketchbook365-haasteeseen:
 

Luonnos oli ihana, mutta jotenkin kuvien asettelu sivulta pois päin tuotti päänvaivaa. Vierastin. Kun kuvat olivat taustassa kiinni, ajattelin, että tästä ei tule mitään, mutta teen silti sinnillä sivun alta pois. Lisäilin vähän harmaata kynää ja keltaista maalia. Sitten tuli kamera-ympyrä ja washiteipit.


Sydämet, jotka suihkutin vihreällä mistillä ja haaraniitit.Otsikko ja tarinointi. Ja yllättäen lopputulos oli todella mieluinen. Kannatti tehdä sivu loppuun asti :)

------

Here is my very first entry to Sketchbook365 challenges. The September sketch was a true challenge because of the photos. It felt a bit weird to place them lined to "wrong" direction if you know what I mean. When I was working with the layout I was sure that the end result will be awful. However now when the page is finished, I really really like it! :)

8 kommenttia:

 1. Huippukiva! Rennonoloinen, kaunis sivu!

  VastaaPoista
 2. Hui kun sie olet ahkerasti bloggaillut! :) Tämä on edelleen ihan supermegaihana, sanoisinko että aivan PURRRRfect leiska :----) <3

  VastaaPoista
 3. Mainio leiska - ihanan raikas ja kauniita yksityiskohtia! Sävyt menee kauniisti yhteen :)

  VastaaPoista
 4. A fabulous LO, thank you for taking part in our challenge:)

  VastaaPoista
 5. We really like your layout too! Great use of the sketch. TFS.

  VastaaPoista

Kiitos kun kävit ja ihanaa jos jätät viestiä käynnistäsi!
Thanks for visiting and leaving a comment!