26. maaliskuuta 2013

LO: puhdas ilo!

Ehdin ensimmäistä kertaa Skräppihetket - haasteeseen mukaan. Neljännessä haasteessa aiheena on mieliala ja mukana oli myös Lintsin tekemä luonnos, jota sai halutessaan käyttää. Tässäpä leiskani haasteeseen.

Here is my entry to finnish Skräppihetket - challenge nr 4: Mood.


Pidin Lintsin luonnoksesta, joten lähdin tekemään sivua sen pohjalta ja tällainen siitä tuli.

I really liked the sketch made by DT Lintsi, so I based my layout on that. 

Taustapaperissa oli jo niin paljon tapahtumia, että en paljon lisännyt koristeita. Lisäilin vain muutamia paperikoristeita, timangeja, haaraniitin, kakkupaperin ja muutaman tekstitarran.

The patterned paper itself had quite a lot of going on so I did not add a lot of embellishments.


Leiskan aiheena on ilo - ystävän seurassa ei voi olla kuin iloinen, hetket ovat aina yhtä piristäviä ja antoisia. Tarinointi on kolmella vellum-suikaleella kuvien alapuolella. (Suikaleet näkyvät aika huonosti valokuvassa.)

The mood is joy - the moments with a friend are always filled with joy. The journaling is written on three vellum stripes which are under the photos.

Aqui os presento mí LO para el reto de Skräppihetket (nueva reto de scrapbooking de finlandés). El tema de reto #4 era humor y tambien hay una plantilla de DT Lintsi en el reto. El humor en mi página está júbilo y he hecho mi página según la plantilla que me gusta mucho. Espero os gusta.

3 kommenttia:

Kiitos kun kävit ja ihanaa jos jätät viestiä käynnistäsi!
Thanks for visiting and leaving a comment!