15. marraskuuta 2012

LO: tivolin pauloissa

Jes, olen taas skräpännyt! Kesätunnelmia tällä kertaa. Syksyn pimeydessä kun on kivempi käsitellä värikkäitä papereita ja iloisia kesäkuvia.
Tämä sivu syntyi Shimellen Scrapbook Remix - kurssin inspiroimana. (Tai noh, tällä hetkellä ei taida muunlaisia sivuja syntyäkään.) Kokeilin tehdä kerroksia paperisuikaleilla, kun haluamiani värikkäitä papereita ei löytynyt enää suurempina paloina omista varastoista. Olen todella tyytyväinen sivun värimaailmaan ja tykkään koristerykelmistä ja kuvien asettelusta, mutta kuvan vasemmalla puolella olevien paperisuikaleiden asettelu ei ihan ollut napakymppi. Niissä olisi saanut olla vähemmän kulmaa, ja kaikki vaikka samansuuntaisesti kuvan reunan kanssa. Mutta muuten tykkään sivusta tosi paljon!

Trying to layer with paper stripes, inspired by Shimelle's Scrapbook Remix Class. I like the colours of the layout and I like also the embellishments clusters. However I think the layered stripes on the left side of the photo should have been in a less angle.. But let's forget about that as otherwise I really like this layout. 

2 kommenttia:

Kiitos kun kävit ja ihanaa jos jätät viestiä käynnistäsi!
Thanks for visiting and leaving a comment!