29. marraskuuta 2012

Vuoroin vieraissa - pläjäys

Molskis,
Pikainen tervehdys kera kuuden leiskan. Olen ahkeroinut jälkijunassa leiskat niihin Vuoroin Vieraissa haasteisiin, joihin en "oikeaan" aikaan ehtinyt mukaan. Mutta nyt ehdin kuitenkin mukaan isoon arvontaan :) Oletko valmiina pläjäykseen? Täältä tulee ;)

VV-haasteeseen #1 - Maikko


Inspiroiduin Maikon leiskan asettelusta ja tähtikoristeista. Leiskani on minulle poikkeuksellisesti 8x8tuumaa. Taustan viivapaperin leikkasin muotoon vapaalla kädellä, yllättävän ok onnistui :)

VV-haasteeseen #4 - Lintsi

Lintsin vadelmasormet - leiska on kertakaikkisen upea! Inspiroiduin asettelusta, laitoin myös ympyröitä leiskaani, laitoin TSI-tagit kuvan ja otsikon alle, mistiä ja musteita sekä suikaleilla oleva tarinointi löytyy myös leiskasta.

VV-haasteeseen #6 - LehtipolloLehtipollon haasteessa heittäydyttiin digeilemään / tekemään hybridileiska. Tulostimellani pystyy kopioimaan valokuvasta "värityskuvan", niinpä kokeilin tehdä leiskassa olevasta kuvasta sellaisen ja käytin tuota värityskuvaa yhtenä taustapaperina. Lisäksi just awesome - tekstit on AE:n digisetistä ja tuo punainen tarinointilappu on myös tulostettu, taitaa olla jotain vanhempia Project Life-journalinglappusia. Tästä sivusta tykkään!

VV-haasteeseen #7 - Elina


Seitsemännessä VV - haasteessa surruuteltiin ompelukoneella ja leikeltiin sormiveitsellä. Minä leikkelin pilviä ja hurauttelin washiteipin suikaleet ja otsikon leiskaan kiinni.

VV-haasteeseen #8 - Sannika

 Sannikan inspiroimassa VV-haasteessa keskityttiin tarinointiin ja asettelullakin ohjattiin katsetta tarinointiin. Tässä kuva on kyllä keskipisteessä, mutta tarinointia löytyy kyllä paljon. Varsinkin kun verrataan yllä oleviin leiskoihin...

VV-haasteeseen #9 - Marsha

Ja yhdeksännessä haasteessa tehtiin kuvakollaaseja Marshan inspiroimana. Leiskassani on 15 kuvaa, tämä on ehdottomasti ennätykseni! Rodoksen reissulla kokeilin purjelautailua tunnin verran. Eka kertaa. Olimme saaren tuulisella puolella ja kaikista pahin tuuli oli tietenkin juuri tuolloin. Tunnista vietimme ehkä n. 40 minuuttia meressä ja sinä aikana pisin matka eteenpäin taisi olla 3 metriä ja kaaduin ainakin 20 kertaa :D Ainakin se siltä itsestä tuntui! Mutta hauskaa tuo purjelautailu oli ja uudelleen on joskus kokeiltava!
Leiskassa jäi vähän harmittamaan tuo kreppipaperi, harmittaa, kuin laitoin sitä noin paljon leiskaan. Sen alla on nimittäin mm. sinisellä mistillä suihkutettuja kuplia ja gessolla tehtyjä nuolikuvioita. Luonnossa tuo kreppipaperi kyllä kuultaa kivasti läpi ja taustastakin näkee jotain.

Huh, nyt lähden nukkumaan! Öitä :)

13 kommenttia:

 1. Oi vau. Mitä luovuuden ja ideoiden ilotulitusta! Hurmaavia sivuja!

  VastaaPoista
 2. Vautsi mikä pläjäys! Ihan mahtava tuo kuvasta tehty taustapaperi, pitää joskus kokeilla! Ja ihanat jouluvärit. Kauniita asetteluita myös näissä sivuissa. Onnea arvontaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos lehtipollo! Ja kiitos haasteestasi, sitä oli hauska tehdä ja kokeilla uusia juttuja. Jospa tulisi jatkossa kokeiltua enemmänkin hybridiä.

   Poista
 3. Ihania sivuja taas! :) varsinkin nuo "all you need is love" ja "alku" ovat mieleen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitosta :) mun suosikit taitaa olla alku, rantaleijona ja joulujuttusilla :)

   Poista
 4. Siis WAU! Aivan mahtavaa! Mikä skräppi MOJO! Olen sanaton. Kiitos osallistumisestasi!

  VastaaPoista
 5. Kyllä kannatti, voitit arpajaisissa! laitatko viestiä sähköpostiini minnis . enqvist @ luukku .com, niin välitän Sen Anun putiikkien Anulle. Onnea!

  VastaaPoista
 6. Hey! You won?! You won!!! Congratulations! Wonderful lay-outs, you did a great job on all the challenges!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hi Marsha! Yes, i won!! I am so happy! Thanks for the great challenge, it was so much fun to make the layout to the challenge.

   Poista
 7. Upeita leiskoja, oletpas ahkeroinut urakalla kyllä!

  VastaaPoista

Kiitos kun kävit ja ihanaa jos jätät viestiä käynnistäsi!
Thanks for visiting and leaving a comment!