18. joulukuuta 2012

LO: söpöläiset

Moikka taas!
Pitkästä aikaa olen istunut askartelupöydän ääressä. Ihanaa! Tosin näitä uusia töitä voi esitellä vasta joulun jälkeen.. Joten sitä odotellessa vanhempaa leiskaa esille.

Poju tykkää hirmuisesti Anniskan koirulista ja heistä onkin kertynyt vino pino suloisia kuvia. Ja joskus poju innostuu oikein poseeramaan ja huutelee, että "äiti, tule ottaan kuva minutta ja Pepittä".


Leiskasta itsessään ei ole niin hirveästi tarinaa. Tämän tein Shimellen Remix - kurssin aikana ja kokeilin käyttää mahdollisimman paljon erilaisia kuviopapereita ja tehdä kerrosta sinne ja tänne. Lisäksi vähän leimailuja. Tämä leiska oli ehkä sellainen "tyylilajikokeilu". Pidän todella paljon Shimellen tyylistä, ja tarkoituksella yritin hakea leiskaan inspistä hänen tyylistään. Lopputuloksesta en vain saanut omannäköistä/tuntuista. Silti olen iloinen, että kokeilin tätä tyyliä ;)
 ---------------
It has been a while.. Lately I have been scrapbooking again and it feels so good! However I can't show you the recent layouts yet so meanwhile here is one older one. My little boy really loves Anniska's dog and I have plenty of lovely photos of these two. I did this layout during Shimelle's Remix class and was looking for inspiration of her style. You know, lot of patterned papers, layers, brave compinations of papers and so on. I really like Shimelle's style. However I just did not get my layout right, it does not feel right :) But I am happy that I tried.

3 kommenttia:

  1. Ihania papruja! Huomannut, että Shimelle käyttää tosi isoja pintoja erilaisia papereita, mulle se ainakin on se juttu, mikä siinä tyylissä on vaikeaa ja tuntuu ettei tuu "omannäköistä", kun oon hänen juttujaan testaillut. :)

    VastaaPoista
  2. Hyvin olet onnistunut, sillä ennen kuin luin tekstin, niin ajattelin, että on shimellen näköistä;) Tykkään tosi paljon tästä sivusta:)

    VastaaPoista

Kiitos kun kävit ja ihanaa jos jätät viestiä käynnistäsi!
Thanks for visiting and leaving a comment!