13. huhtikuuta 2013

RiisitunturillaTäällä tunnelmoidaan hiihtolomakuvien parissa - yritän valita mitä valokuvia haluan tilata ennen ensi viikonloppua ja Intohimona Skräppäystä!

I am going through my holiday photos and trying to decide which ones I will print and take with me to Intohimona Skräppäys - scrapbooking event!


Olimme hiihtolomalla viikko sitten ja pysyttelimme kotinurkilla. Hiihtolomasta tuli kirjaimellisesti hiihtoloma, loman aikana kilometrejä kertyi yli 85!!! En ole varmaan kahteen viime talveen hiihtänyt yhteensä niin paljoa :D

I had a holiday a week ago and it was literally a skiing holiday! I skied over 85 km!! 


Nämä kuvat ovat Riisitunturilta, suosittelen lämpimästi :) Ja jos sinnepäin eksyt, vieraile ehdottomasti myös Korpihillassa kahvilla ja Kuohuvalla kuusenkerkällä. Maistuu muuten hyvältä hiihtolenkin jälkeen!

These photos are taken on our trip to Riisitunturi National Park. And if you are thereby you should also visit the local cafe Korpihilla!


Nähdään IS:ssä!

PS! Apuaa! Pakkausvinkkejä otetaan vastaan! Mitä pitää ehdottomasti olla mukana ja mitä olet oppinut kun olet matkannut askartelutapaamiseen lentäen? Pakkaanko surutta vain kaikki askartelujutut ruumaan meneviin matkatavaroihin vai pitäisikö esim. paperit ja kuvat yrittää tuoda käsimatkatavaroissa? Voip olla, että vaatteet jää matkasta, kun askartelutarvikkeet vie kaiken tilan :D


Os presento unos fotos de mis vacaciones semana pasada. He esquiado unos 85 kilometros. Estos fotos son nuestra visita a montaña de Laponia, Riisitunturi.

1 kommentti:

  1. Herkullisen näköistä! ISssä nähdään! :)

    Tukholmassa odotettiin laukkuja melkein tunti ja pelättiin jo, että on pakko lähteä ilman tavaroita - olin pakannut käsimatkatavaroihin valokuvat, koska ajattelin, että lainailen vaikka kaikkea muuta, mutta kuvia ei saa. :) Sakset, liimat ja sellaisethan on pakko laittaa ruumaan.

    VastaaPoista

Kiitos kun kävit ja ihanaa jos jätät viestiä käynnistäsi!
Thanks for visiting and leaving a comment!