17. lokakuuta 2012

LO: always look on the bright side of life!

Anniska haastoi minut joku aika sitten skräpistämään jonkun hänen leiskoistaan ja päätinkin skräpistää yhden all-time-favoriten- tuo on aivan mahtis leiska! Ja tässäpä minun versioni:
Otsikon kuvaaminen olikin haasteellista, ja se ei kuvassa kunnolla erotu - livenä paremminkin. Valokuvassa on siis osittain kirjoitettu ja osittain tarroilla kirjattu otsikko "always look on the bright side of life!". Siinäpä minulle pessimistisyyteen taipuvaiselle tavoitetta ;)

Paperisuikaleita, haaraniittejä, nappeja. Sivun ylä- ja alareunaan myös paperisuikaleet aloittamaan ja lopettamaan sivu. Tätä sivua tehdessä tuntui siltä, että "tulin kotiin" :) Ehkä se johtui tuosta 6x12 koosta, siitä on aikaa kun olen sen kokoisen leiskan tehnyt viimeksi. Tai ehkä se johtui siitä, että jätin maalit ja mistit pois ja vain tein simppelin leiskan. En miettinyt liikoja vain annoin mennä. Tätä tunnetta lisää!

------------

Anniska challenged me to scraplift her layout and I chose one of my all-time-favorite ones - that layout is amazing! Above is my version of the layout. The title is partly written by hand and partly by stickers to the photo - "always look on the bright side of life!" - that could be my motto at the moment. The page itself is simple: some paper stripes, brads, buttons, picture of the camera and that's about it.

4 kommenttia:

 1. Mainio sivu! Ihana iloinen kokonaisuus!

  VastaaPoista
 2. Mii laiks! <3 vai että all-time-favorite :)

  VastaaPoista
 3. Love your blog and all your layouts! Such a fun style to them all <3

  VastaaPoista
 4. Love your blog and all your layouts! Such a fun style to them all <3

  VastaaPoista

Kiitos kun kävit ja ihanaa jos jätät viestiä käynnistäsi!
Thanks for visiting and leaving a comment!