21. lokakuuta 2012

LO: herkkupäivä

Jälleen mukaan Vuoroin Vieraissa - haasteeseen pienen tauon jälkeen. Tällä kertaa Creomi oli tehdyt todella haasteellisen bingo-ruudukon. Mietin pitkään, mitä riviä sieltä alan tekemään, kun kaikki tuntuivat aika haasteellisilta :) Mutta riviksi valitsin sulka - ommel - maali ja tällainen leiska syntyi:


Mistasin taustan vihreällä, oranssilla ja keltaisella. Sen jälkeen lisäsin sulan sivuun, kiinnitin sen ommellen satunnaisia pistoja sinne tänne. Sitten tein kuplamaskilla ja valkoisella maalilla kuvioita valokuvien alle. Lisäksi muutamia roiskeita tuonne oikeaan yläkulmaan. Tämän jälkeen aloin lisäämään paperit, kuvat ja koristeet. Ja kun kaikki oli paikoillaan, huomasin, että maalikuvioinnista jäi esille vain yläkulman roiskeet (tou!!) ja sulan kiinnittäneistä ompeleista vain yksi pisto (tuplatou!!). No, mutta uskokaa, on ne siellä. :)Sivusta tuli aika hassu :) Aika saman tyylinen kuin tästä pääsiäisleiskasta.

Kiitokset teille kaikille ihanille, jotka olette viime postauksiin kommentoineet! En ole ehtinyt käydä kiittelemässä kommenteista :) Olen viettänyt "hiljaiseloa" tämän viikon, ja blogini on ollut "aktiivinen" ajastettujen postausten ansiosta. Jospa tästä taas innostuisi ja piristyisi.

-------

Here is my layout for Vuoroin Vieraissa challenge. My layout is a bit funny :) But I like the bright colors, brightens my day a little.. :)

6 kommenttia:

 1. Aivan ihanat mistailut ja runsas rykelmä alanurkassa! <3

  VastaaPoista
 2. Mainio sivu! Ihana asettelu ja sulka näyttää hyvältä :)

  VastaaPoista
 3. Aivan herkut värit ja ihania kuusikulmioita <3<3<3 Kiva kun otit haasteen vastaan :)

  VastaaPoista
 4. Tämä on upea sivu! Raikas ja ihana, oi, tykkään :) Kiitos osallistumisestasi!

  VastaaPoista

Kiitos kun kävit ja ihanaa jos jätät viestiä käynnistäsi!
Thanks for visiting and leaving a comment!