6. tammikuuta 2015

Uusi vuosi, uudet kujeet


Niin se vuosi 2014 vierähti, ilman bloggausta. Suurin syy siihen on, että viime vuonna en askarrellut juuri ollenkaan. Pääosa "omasta" ajasta meni kuntoiluun; hölkkäilyyn, pyöräilyyn, hiihtämiseen, laskettelemiseen. Ja pojun kanssa touhuiluun, tottakai. Satunnaiset skräppäilyt olivat Project Life - kansion tekemistä. Ja niitä on vaikea blogata, kun niin kauheasti joka sivusta pitää blurrata.. Mutta bloggaamista on ikävä. Joten ajattelin palata tänne hieman uusin aihein.


Tällä hetkellä voin sanoa, että olen löytänyt liikunnan riemun - lenkille pitää päästä ainakin kerran viikossa. Olen asettanut liikunnallisia tavoitteita ja saavuttanut niitä! Kokenut onnistumisia ja kokenut epäonnistumisia.Voittanut itseni joka tapauksessa. Tehnyt sellaista, mihin en ikinä olisi uskonut pystyväni.

Liikun myös pojun kanssa paljon. Käymme luistelemassa, laskettelemassa, uimassa, hiihtämässä.. Pojun onnistumiset ja kehitys tuovat suunnattomasti iloa. Pelaamme myös erilaisia lautapelejä. Ja silloin tällöin on tuntunut siltä, että näistä olisi kiva kertoa täälläkin - kirjoittaa fiilikset itsellekin ylös, jotta niihin on helppo palata myöhemminkin.


 Askarrellakin haluan edelleen. Enemmän kuin viime vuonna. Tarkoitus on käyttää varastoja vähemmiksi, joten olenkin surutta käyttänyt skräppäystarvikkeita kaikkeen mahdolliseen. Joulupaketeista löytyi tänä vuonna muun muassa Piparimarenkeja, joiden rasiat oli tehty skräppäyspapereista ja jotka olivat pakattu aikoinani kortteja varten ostamiini sellofaanipusseihin. Varastojen tyhjennys jatkuu edelleen...

Olen tehnyt tälle vuodelle yhden uuden vuoden lupauksen: pidän itsestäni parempaa huolta. Toinen lupauskin houkuttaa: lupaan blogata tänä vuonna enemmän kuin viime vuonna ;) Höntsäkuntoilustani, pojun kanssa touhuilusta, askarteluista, skräppäyksistä ja tee-se-itse-kosmetiikka-kokeiluistani. Katsotaan mihin tämä lupaus johtaa!


Ihanaa uutta vuotta 2015! Katsotaan mitä kaikkea tämä vuosi tuo tullessaan!

4 kommenttia:

 1. Mahtavaa, että olet löytänyt liikunnan riemun:)
  Minun pitäisi ottaa itseäni kiinni niskasta ja alkaa taas liikkumaan enemmän, koska siitä tulee kyllä ihan superhyvä olo - ainakin viimeistään kotona, kun on vaan lenkkipolulle ensin selvinnyt;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, lähteminen on kaikista vaikeinta, mutta jälkikäteen fiilis on tosi hyvä :)

   Poista
 2. Ei ollenkaan huono syy pitää taukoa bloggaamisesta!Tervetuloa vaan takasin,jos siltä tuntuu:) Oikein antoisaa alkanutta vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Niinu, ja oikein hienoa alkanutta vuotta myös sinulle!

   Poista

Kiitos kun kävit ja ihanaa jos jätät viestiä käynnistäsi!
Thanks for visiting and leaving a comment!